Medtronic

The 11th Aortic Summit

+ Korea-Aorta Research Group

Date 28th Jul 2022(Thu) **Time** 17:30 - 18:40

Venue Medtronic office & Zoom

The 11th Aortic Summit + Korea-Aorta Research Group

Moderator



Dr. Suk-Jung Choo Professor Thoracic and Cardiovascular Surgery Asan Medical Center





Dr. Jae-Woong Choi Assistant Professor Thoracic and Cardiovascular Surgery Seoul National University Hospital





Dr. Jin-Ho Choi ProfessorThoracic and Cardiovascular Surgery
Daejeon Eulji Medical Center



Dr. Suk-Won Song Professor Director of Aorta&Vascular Center Cardiovascular Surgery Gangnam Severance Hospital



Dr. Suryeun Chung Associate Professor *Thoracic and Cardiovascular Surgery Samsung Medical Center*



Dr. Hee-Jung Kim Associate ProfessorThoracic and Cardiovascular Surgery
Korea University Anam Hospital

Time	Торіс	Speaker
17:30 - 17:35 (5min)	Opening	Moderator
17:35 - 17:55 (20min)	Hybrid repair versus conventional OSR for thoracic aortic arch aneurysm	Dr. Jae-Woong Choi
17:55 - 18:05 (10min)	QnA & Discussion	All
18:05 - 18:25 (20min)	Hybrid case sharing	Dr. Suryeun Chung
18:25 - 18:35 (10min)	QnA & Discussion	All
18:35 - 18:40 (5min)	Closing	Moderator

Medtronic