THE 3rd AORTIC SUMMIT by KOREA-AORTA RESEARCH GROUP

Frozen Elephant Trunk Technique with E-vita Open NEO

Thursday, May 20th, 2021 DATE TIME 18:30 - 20:20

Zoom Webinar VENUE

MODERATOR

SPEAKER



Suk-Jung Choo, M.D., Ph.D. Professor Thoracic and Cardiovascular Surgery Asan Medical Center





Suk-Won Song, M.D., Ph.D.



Euk Suk Chung, M.D., Ph.D. Professor Thoracic and Cardiovascular Surgery Kangbuk Samsung Hospital



Jae Hang Lee, M.D., Ph.D. Associate Professor Thoracic and Cardiovascular Surgery

Seoul National University Bundang Hospital

INTERNATIONAL SPEAKER



Randolph H.L. Wong, M.D., Ph.D.

Consultant and Head Division of Cardiothoracic Surgery, Department of Surgery The Chinese University of Hong Kong Prince of Wales Hospital

PROGRAM AGENDA

TIME	ТОРІС	PRESENTER
18:30 - 18:40 10 min	Registration & Welcome Address	Suk-Jung Choo Asan Medical Center
Session I (official language - English)		
18:40 - 19:10 30 min	Initial Experiences of E-vita Open NEO in Hong Kong	Randolph H.L. Wong CUHK, Prince of Wales Hospital
19:10 - 19:20 10 min	Q&A and Discussion	All
Session II (official language - Korean)		
19:20 - 19:40 20 min	Pre-recorded live : 1st E-vita Open NEO in Korea	Suk-Won Song Gangnam Severance Hospital, Yonsei Univ.
19:40 - 20:00 20 min	Pre-recorded live : 2nd E-vita Open NEO in Korea	Jae Hang Lee Seoul National Univ. Bundang Hospital
20:00 - 20:15 15 min	Q&A and Discussion	
20:15 - 20:20 5 min	Closing Remarks	Suk-Jung Choo Asan Medical Center

Korea-Aorta Research Group and LifeScier

Healthcare Business Development

